Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Pentu, 0-50 kp: Pentujen nimien pääte on -pentu. Pennut opettelevat elämään klaanissa, eivätkä he saa poistua leiristä ilman lupaa. Alle kuusikuiset pennut ovat vielä pentutarhassa kuningattarien hoivaamina.

Oppilas, 0-200 kp: Oppilaiden pääte on -tassu, ja he kouluttautuvat sotureiksi tai parantajiksi. soturioppilas: Soturioppilaat opettelevat elämään soturilain mukaan, ja he harjoittelevat saalistamista ja taistelemista. He auttavat usein parantajaa tehtävissään. Soturioppilaita kouluttavat heidän mestarinsa, eli soturit.

Parantajaoppilas: Parantajaoppilaat opettelevat sairauksia, yrttejä, vammoja ja kissojen hoitamista parantajan avustuksella. Heille kuitenkin opetetaan yksinkertaisia taisteluliikkeitä, että he voivat puolustaa itseään. He myös opettelevat lukemaan Tähtiklaanin viestejä ja heilläkin on erityinen side Tähtiklaaniin, kuten parantajillakin.

Soturi, 200 kp: Soturit saavat uuden päätteen nimiinsä. Esim. -sydän, turkki, hammas- jne..He tuntevat soturilain ja puolustavat klaaniaan hengellään. He saalistavat ja tekevät partioita ja kouluttavat oppilaita sotureiksi. Soturit voivat saada kumppanin ja pentuja. Heistä voi myös tulla varapäälliköitä.

Parantajanimi, 200 kp: Parantajat ovat klaanin tärkeimpiä henkilöitä. He parantavat muita kissoja ja lukevat Tähtiklaanin merkkejä. Parantajat ovat kunnioitettuja, ja he auttavat toisia parantajia esimerkiksi yrttejä vaihtamalla. He eivät voi saada kumppania tai pentuja. Parantajaoppilaasta tulee parantaja vasta, kun mestari kuolee.

Kuningatar, 250 kp: Kuningattaret ovat soturinaaraita, joilla on pentuja tai he odottavat niitä. Kun kuningattaren pentu täyttää kuusi kuuta, yleensä kuningatar on taas soturi. Jotkut ovat vain kuningattaria vanhuuden tai jonkun muun vuoksi, ja hoitavat orpoja pentuja.

Varapäällikkö, 400 kp: Klaanissa voi olla vain yksi varapäällikkö. Varapäälliköt ovat sotureita, jotka päälliköt ovat valinneet seuraajikseen. He järjestävät yleensä partioita ja auttavat päällikköä. Soturin täytyy kouluttaa vähintään yksi oppilas soturiksi, että voi tulla varapäälliköksi. Varapäällikkönaaraat eivät voi hoitaa pentujaan, mutta voivat saada niitä.

Päällikkö, 500 kp: Päälliköt päättävät klaanin tärkeimmistä asioista, ja heillä on yhdeksän henkeä. He ovat saaneet ne Tähtiklaanilta. Soturilain mukaan päällikön sana on laki, jota pitää totella. Naaraspäälliköt eivät voi huolehtia pennuistaan, mutta voivat saada niitä. Päälliköitä voi olla siis klaanissa vain yksi, ja päälliköt siis päättävät klaanin asioista. Kokoontumisissa he hoitavat puhumisen.

Klaanivanhin, 500 kp: Klaanivanhimmat ovat sotureita ja parantajia, jotka ovat siirtyneet ikänsä takia klaanivanhimpiin. He saavat poistua leiristä, mutteivat saalistaa tai suojella klaaniaan.

©2019 Soturikissat-roolipeli - suntuubi.com